Jyllands-Posten Søndag

HER BOR

-

Nybygget parcelhus på 180 kvm, have på 770 kvm. Byggeår: 2017.

 ??  ?? HVEM: Arkitekt Anders Lonkas forældre. HVAD: HVOR:
HVEM: Arkitekt Anders Lonkas forældre. HVAD: HVOR:
 ??  ?? Strandgrun­d i Risskov ved Aarhus. Der er anlagt en stor terrasse mellem entréen, køkken-alrummet og soveværels­et. Der er valgt panoramavi­nduer og skydedøre ud til terrassen, så man kan åbne helt op og få masser af lys og luft ind i huset. Havemøbler­ne er fra Trip Trap.
Strandgrun­d i Risskov ved Aarhus. Der er anlagt en stor terrasse mellem entréen, køkken-alrummet og soveværels­et. Der er valgt panoramavi­nduer og skydedøre ud til terrassen, så man kan åbne helt op og få masser af lys og luft ind i huset. Havemøbler­ne er fra Trip Trap.
 ?? Foto: Paul Skovbakke Hansen ?? Villa Platan i Risskov ved Aarhus er tegnet af arkitekt Anders Lonka, som har tegnestuen Adept i København. Han har tegnet villaen til sine forældre, som er gået på pension. Da de er meget private mennesker, er det ham som søn, arkitekt og bygherre, der viser villaen frem.
Foto: Paul Skovbakke Hansen Villa Platan i Risskov ved Aarhus er tegnet af arkitekt Anders Lonka, som har tegnestuen Adept i København. Han har tegnet villaen til sine forældre, som er gået på pension. Da de er meget private mennesker, er det ham som søn, arkitekt og bygherre, der viser villaen frem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark