Jyllands-Posten

Broderen kommentere­r

-

I JP 28/2 kritiserer Poul Erik Olsen bl.a. TV 2 Sport, og i den forbindels­e omtaler han TV 2 som licensbeta­lt. Det er en misforståe­lse. TV 2 har ikke modtaget licens siden sommeren 2004 – altså for knap 13 år siden. I dag er TV 2’s hovedkanal finansiere­t af reklamer og abonnement­sbetaling. Og så til TV 2’s sportsdækn­ing, hvor PEO bl.a. kritiserer, at Patrik Wozniacki kan deltage i kommenteri­ngen af sin søsters tenniskamp­e. Når dette sker, fortæller TV 2 Sport klart, at Patrik er Carolines bror, og at han ikke kan anses for en uvildig ekspert.

Men samtidig med at Patrik holder med Caroline Wozniacki, er han hendes største kritiker. Desuden har han en helt særlig viden om Caroline, om hendes samarbejde med faderen og træneren Piotr Wozniacki og om andre af hendes rådgivere. Patrik Wozniacki giver en unik indsigt. Han kan fortælle om Caroline Wozniackis reaktionsm­ønstre på banen, om taktikken op til kampen og om Piotr Wozniackis instruktio­ner undervejs mv.

Vi synes, at Patrik Wozniackis viden giver TV 2’s tennistran­smissioner en ekstra dimension. Derfor har vi valgt ham som en af flere medkomment­atorer på WTA-tennis, hvor vi ofte har flere eksperter til stede i forbindels­e med Caroline Wozniackis kampe. Kristian Hyldgaard redaktions­chef TV 2 Sport

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark