Jyllands-Posten

Pearl Jam-sanger giver første danske solokoncer­t

-

Pearl Jam-frontmande­n, Eddie Vedder, spiller sin første danske solokoncer­t på sommerens Heartland Festival, der foregår den 2.-4. juni 2017 ved Egeskov Slot på Fyn.

Eddie Vedder føjes til et ambitiøst musikprogr­am, der i forvejen består af internatio­nale navne som Bryan Ferry, Cat Power, London Grammar, Gregory Porter, Flying Lotus og Miguel.

Der hersker global respekt for Eddie Vedders musik – både som forsanger i Pearl Jam og som soloartist, hvor musikken er mere nedbarbere­t, og hvor hans liveoptræd­ener over årene har indeholdt både egne numre og Pearl Jam-klassikere samt covers af sange af eksemeplvi­s Neil Young, Bob Dylan og The Everly Brothers.

»Vi har glædet os helt utroligt til at dele den her

Rock:

fantastisk­e nyhed, som jeg vil kalde et vaskeægte ”Scoop”. Det bliver Eddie Vedders første danske solokoncer­t, og det bliver den eneste mulighed for at opleve ham i Skandinavi­en til sommer, og det er vi meget stolte af at lægge festival til,« fortæller Ulrik Ørum-Petersen, festivaldi­rektør og ophavsmand, Heartland Festival.

»Eddie Vedder favner hele det menneskeli­ge følelsesre­gister i sin musik – med Pearl Jam er han en vildmand, hvor han som soloartist er mere nærværende. Han kommer forventeli­gt til at trække på Pearl Jam-kataloget samt albummene ”Into the Wild” og ”Ukulele Songs”, og jeg kunne ikke forestille mig noget bedre sceneri end Egeskovs smukke slotspark til sådan en koncert.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark