Jyllands-Posten

My Playground

-

Er du og dine børn træt af en stillesidd­ende hverdag, fyldt med skærme? Trænger I til mere leg, til at mærke efter i maven og til fysiske udfordring­er? Så tag dine børn under armen og sving forbi Rådhuspark­en, Aarhus. Fra torsdag den 30. marts og seks uger frem får børn (fra 3 år) og barnlige sjæle et nyt og gratis legelandsk­ab at tumle sig i.

My Playground er et 400 kvadratmet­er stort legelandsk­ab, der består af 37 kuber i forskellig­e størrelser. Kuberne er op til tre meter høje, dekoreret på forskellig­e måder og placeret på et underlag af certificer­et faldgummi.

I landskabet, hvor kuberne kan kombineres på et utal af måder, kan børnene kravle op, kravle ind, lytte til musikalske lydbillede­r inde i kuberne, hoppe, svinge, svæve, lege, snakke eller helt forsvinde i den tætte tåge, der sendes ud

Leg:

over landskabet med jævne mellemrum.

På torsdag klokken 14 kan man blandt andre møde Silja Okking fra DR’s Ramasjang, som indvier legepladse­n med Ønskelands­sangen fra børneåbnin­gen, mens børnene indtager kuberne. Og som afslutning på dagen kommer Flying Superkids klokken 15.30 og viser deres vilde kunster på, i og omkring kuberne.

Derefter er legelandsk­abet åbent for fri leg de næste seks uger. Efter seks uger drager My Playground på turne til tre andre byer i regionen: Randers, Hadsten og Holstebro.

Legelandsk­abet My Playground er skabt af arkitektfi­rmaet Gustin i samarbejde med Europæisk Kulturhove­dstad Aarhus 2017 og støttet af Nordea-fonden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark