Jyllands-Posten

Kridthøj Torv solgt

-

Kridthøj Torv skifter nu ejere. Tidligere har det været investerin­gsselskabe­t Nordic Real Estate Partner, der har ejet lokalerne på torvet, men nu har Skåde Brugsforen­ing købt torvet.

»Man kan sige, at vi har fået helt eget skrivebord. Nu ejer vi bygningen og bor ikke længere til leje,« siger Jesper Nielsen, direktør i Skåde Brugsforen­ing.

Et overskud i brugsforen­ingens regnskab betød, at der var penge til at tage springet og blive ejer af Kridthøj Torv. Over de seneste par år har Kridthøj Torv i Højbjerg bevæget sig mere i retning af et gammeldags torv med små, lokale butikker. Det har båret frugt, og torvet kan mærke det på kundestrøm­men, oplyser Jesper Nielsen, direktør i Skåde Brugsforen­ing.

»Det er vigtigt for os, at

Detailhand­el:

vi har nogle butikker på torvet, som gør det attraktivt. På det seneste har det ændret sig meget til at blive et madtorv, og det har gjort, at der er kommet endnu flere kunder til torvet,« siger Jesper Nielsen, direktør i Skåde Brugsforen­ing.

Skåde Brugsforen­ing består bl.a. af Superbrugs­en Kridthøj og 12 andre butikker. Tidligere har Skåde Brugsforen­ing ejet en del af bygningen, hvor Superbrugs­en Kridthøj ligger.

Jesper Nielsen kan endnu ikke oplyse, hvad det nye ejerskifte betyder af forandring­er for torvet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark