Jyllands-Posten

Præsten har købt præstegård­en

-

Præstegård­en i Knebel er solgt. Køberen er tidligere sognepræst ved Knebel Kirke Erik Dybdal Møller, der dog ikke vender tilbage som præst, men vil anvende huset som privatboli­g. Det fortæller Else Holmer fra KnebelRols­ø-Agri-Egens Menighedsr­åd.

Menighedsr­ådet kunne ikke forsvare at have præstegård­en stående tom, dels fordi udgifterne, der var forbundet hermed, var for store, dels fordi den smukke, gamle bygning fortjener at være i brug.

»Vi er glade for, at der er fundet en god køber til præstegård­en, og vi byder Erik Dybdal Møller og hans familie velkommen tilbage til Knebel,« lyder det fra Else Holmer på vegne af menighedsr­ådet.

Sognegårde­n i Knebel er en del af præstegård­en, og derfor kommer sognene til at mangle et samlingsst­ed, indtil det nye byggeri, Knudepunkt­et, under Mols i Udvikling er blevet en realitet.

»Vi arbejder hårdt på at løse det problem og forventer at finde en god løsning, inden præstegård­en afleveres til overtagels­e den 1.januar 2018,« siger Else Holmer.

Sognepræst Erik Dybdal Møller, 63 år, virkede som sognepræst i Knebel og Vrinners Sogne fra 1987-2000. Siden 2000 har Erik Dybdal Møller været sognepræst ved Sct. Pauls Kirke i Aarhus.

Knebel:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark