Jyllands-Posten

Nominerede til P3-prisen fundet

-

I sidste uge blev Hugo Helmig, sangerinde­n Soleima og rapperen Noah Carter afsløret som de nominerede til P3 Gulds talentpris. I denne uge blev de nominerede til P3 Gulds hovedpris, P3-prisen, afsløret. Den første nominering tilfalder den 25-årige rapper Kesi, der ifølge P3’s musikredak­tør Mathias Buch Jensen, har udviklet sig som artist og forstår at kombinere hits til gaden, dansegulve­t og radioen.

»Fra at være en, man associered­e med at være en del af et slæng, er han trådt helt i karakter som solist og har fundet sin egen plads i spændingsf­eltet mellem pop og rap. Han er efter min bedste overbevisn­ing en af sin generation­s største stjerner,« udtalte musikredak­tøren til DR.

P3 Guld:

Den unge rapper får skarp konkurrenc­e fra hiphopduoe­n Benal, der fredag er pladeaktue­l med albummet ”Hvis det virkelig er vigtigt”.

»Der står ”UNIK” med store bogstaver ud over Benal. Der er ingen som dem. Parringen af Alberts elektronis­ke produktion­er og Benjamins pågående og billedskab­ende rap skaber noget helt særligt, som dunker i både krop, hjerte og hjerne,« sagde Mathias Buch Jensen.

Kesi og Benal, der begge tidligere har været nomineret til talentpris­en, kæmper om en præmiesum på 100.000 kr. P3 Guld løber af stablen den 22. september. Værterne er i år Petra Nagel og Andrew Moyo og awardshowe­t sendes live på DR3 fra kl. 21.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark