Jyllands-Posten

65- og 90-årig ville forhindre indbrud

-

En 65-årig kvinde sad torsdag ved 14-tiden og så tv i sin stue på Havnevej i Grenaa, da hun pludselig hørte lyde fra køkkenet.

Da hun undersøgte det nærmere, så hun, at en yngre mand var i færd med at bryde et vindue op. Hun råbte til ham, hvilket i første omgang fik ham til at løbe væk fra stedet. Kvinden gik herefter udenfor, hvor hun kunne se en fremmed bil holde i indkørslen, og hun gik hen og tog nøglen, der stadig sad i tændingslå­sen. Kvinden gik derefter over til naboen for at informere om episoden, hvorefter hun sammen med sin nabo og hendes bekendte gik tilbage til bilen i indkørslen.

Mens de stod der, kom den yngre mand tilbage og gik direkte hen mod den 65-årige kvinde for at få sine bilnøgler. Det fik naboens 90-årige bekendte til at stille sig i vejen, hvorefter den yngre mand gav ham et kraftigt skub i brystet, så den 90-årige faldt om på jorden og slog baghovedet. Den 65-årige kvinde gav herefter nøglerne til den yngre mand, der satte sig ind i bilen og hurtigt kørte fra stedet i retning mod Grenaa midtby. Bilen, han kørte i, var en mindre, hvid personbil – der muligvis var en Toyota. Gerningsma­nden beskrives som: · Dansk af udseende · 25-30 år · Spinkel af bygning · En smule skægvækst i ansigtet · Var iført en mørk hættetrøje · Bar muligvis på et mørkt koben Der har muligvis været to medgerning­smand, der har forladt stedet til fods ad Havnevej mod øst og videre ad Grønnegade.

Østjylland­s Politi hører gerne fra vidner, der kan have set personerne i området ved 14-tiden i går. Oplysninge­r til sagen kan gives til politiet på telefon 114.

Grenaa:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark