Jyllands-Posten

Deltagere kritiserer tv-program

-

Tv-værten Sebastian Klein har på Facebook beklaget sin medvirken i Kanal 4’s program ”Nærkontakt”, der blev sendt tidligere på ugen. Programmet er blevet redigeret »sønder og sammen«, skriver han, og tilføjer at »det slet og ret er fuld af løgn«.

Her mødte kendte danskere tre spirituell­e vejledere, der skulle forsøge at give dem svar på personlige spørgsmål. Sebastian Klein deltog for at få stillet sin nysgerrigh­ed, men han gik også ind til det med en kritisk tilgang, forklarer han. Hans kritik fremgår dog ikke i programmet.

»Tværtimod var der adskillige decideret pinlige øjeblikke i forbindels­e med de clairvoyan­tes desperate vildskud i øst og vest. Vildskud, som er pist forsvun-

TV:

det i den færdige udgave af programmet,« tilføjer han.

I samme program medvirkede forfatter Özlem Cekic, og hun har på Facebook beklaget for at bidrage til manipulati­on. Programdir­ektør Anne Garlics har til Ekstra Bladet forklaret, at »der aldrig vil blive redigeret i råmaterial­e, når man laver tv-programmer«.

»Programmet er ikke lavet for at komme med et facit på, om der findes noget mere mellem himmel og jord. Det lader vi være fuldstændi­g op til de medvirkend­e og danskerne hjemme i stuerne at tage stilling til. Derfor caster vi bevidst også både folk, der er skeptiske og positive over for det spirituell­e for netop at belyse alle sider,« siger hun til avisen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark