Jyllands-Posten

Anja og Viktor vender tilbage

-

Over to millioner danskere købte billet til filmene om Anja og Viktor, som vi slap for 10 år siden med filmen ”Anja og Viktor – i medgang og modgang”. Men nu vender de tilbage – og er blevet skilt.

Ikke på film, men som hovedkarak­tererne i en ny musical – ”Kærlighed ved første hik – The Musical”, der i Peter Langdahls instruktio­n efter planen har premiere i Tivolis Koncertsal den 20. september 2018.

Manuskript­et er skrevet af Søren Frellesen, der også skrev manus til de seks film om Anja og Viktor.

Anja og Viktor spilles som dengang af Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen. Udover de to medvirker også bl.a. Joachim Knop som Peter og Karl Bille i rollen som Torben.

Meget er der sket, siden vi slap det noget umage par: Anja har efter 20 års ægteskab forladt Robert,

Film:

der er totalt sønderknus­t og kæmper på sin egen kejtede facon for at vinde hende tilbage.

Musicalen foregår dels i nutiden og dels i 1999, da de to mødte hinanden til en gymnasiefe­st, hvor 1g’eren Viktor bliver ramt af sit siden så berømte hikke-anfald og forelsker sig hovedkuls i 3g’eren Anja.

Sofie Lassen-Kalke og Robert Hansen udfylder i musicalen rollerne som Anja og Viktor i nutiden, mens det par, der skal spille unge Anja og Viktor, endnu ikke er fundet.

Musikken til forestilli­ngen opføres live på scenen af bandet Innocent Blood, der skrev filmenes soundtrack. Efter premieren i Tivolis Koncertsal den 20. september 2018 opføres musicalen her frem til den 7. oktober. Herefter går den over scenen i Vejle, Esbjerg, Odense, Aalborg og Holstebro, hvor den sætter punktum den 9. december.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark