Jyllands-Posten

Forandring­sbegrebet bliver sat under lup i diskussion­sforum

-

Hvad er ægte forandring, og hvor kommer den fra? Det er omdrejning­spunktet, når nationale og internatio­nale tænkere samles til ”Hypothetic­als #4” på Aarhus Teater for at diskutere revolution, evolution og forandring med Clement Kjersgaard ved roret. For selv om vi elsker innovation og oprør, og vi ofte hylder verdens rebeller og enere for at nedbryde grænser og ”tænke ud af boksen”, kommer det alligevel bag på de fleste af os, når tingene faktisk forandrer sig for alvor.

EU’s konkurrenc­ekommissær Margrethe Vestager, videnskabs­journalist Lone Frank, filosofipr­ofessor Vincent F. Hendricks, den tunesiske internetak­tivist Lina Ben Mhenni og professor i kreativite­t og læring, Lene Tanggaard, er blot nogle af de mange kloge hoveder, der mandag den 27. no-

Diskussion:

vember fra kl. 14 til 20 vil sætte forandring­sbegrebet under luppen gennem emner som fake news, kunstig intelligen­s og internetak­ti- visme. Der er både tid til de store spørgsmål og ro til at gå i dybden, og i pausen serverer Café Hack varm revolution­ssuppe til alle.

Glæd dig til seks timers tankevække­nde oplæg og debat, der helt sikkert vil udvide din horisont.

Projektet er sidste del af Europæisk Kulturhove­dstad Aarhus 2017’s populære debatserie Hypothetic­als og støttet af FO-Aarhus.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark