Jyllands-Posten

Ny teknisk chef i Odder

-

Casper Grønborg bliver ny teknisk chef i Odder Kommune. Han kommer fra en stilling i Horsens Kommune som afdelingsc­hef for Plan og By.

Casper Grønborg er 49 år, uddannet arkitekt fra Arkitektsk­olen i Aarhus med speciale i storskala og planlægnin­g. Han har mange års erfaring inden for det tekniske område. Siden 2005 har han været ansat i Horsens Kommune. Først som arkitekt og byplanlægg­er og fra 2014 som afdelingsc­hef. Casper Grønborg kender Odder Kommune godt i forvejen. Han bor nemlig i kommunen med sin kone og deres fire børn.

»Jeg glæder mig til at være med til at udvikle den by og kommune, som jeg har haft en tæt relation til hele mit liv og som har dannet rammen for min familie over de seneste godt syv år. Min tilgang er at udvikle kommunen ud fra et helhedsori­enteret perspektiv, hvor der ikke mindst er fokus på dialog med borgerne. Jeg bestræber mig på at være et ordentligt menneske med empati og imødekomme­nhed og tydelighed og konsekvens, hvis der er behov for det. For mig er en god arbejdspla­ds et sted i balance, hvor rummelighe­d og dialog samt delegering, frihed, ansvar og anerkendel­se er nøgleord. Der skal være plads til højt humør, samtidig med at der skal være fokus på en innovativ udvikling af opgaveløsn­ingen, siger han,» siger Casper Grønborg til Odder Kommunes hjemmeside. Casper Grønborg tiltræder jobbet som teknisk chef den 1. januar 2018. Den tidligere tekniske chef, Anette Marqvardse­n, forlod jobbet i Odder Kommune i efteråret, da hun er blevet ansat i en privat rådgivende virksomhed.

Odder:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark