Jyllands-Posten

»Jeg er en del af problemet – men også en del af løsningen«

-

De havde drukket, og bagefter lå de på sengen og fjollede rundt. Hun skubbede ham væk, og så lå de og talte lidt i sengen, grinede lidt mere og begyndte at tage tøjet af. Hun sagde, hun ikke ville have sex, så de lå bare der og talte, kyssede og grinede. Og så havde de sex alligevel. Pludselig begyndte hun at græde, og så stoppede akten. Han prøvede at trøste hende og følte til sidst, at hun havde fået det bedre. Hun følte til gengæld, at hun var blevet voldtaget. Sådan beretter filmmanden Morgan Spurlock, der bl.a. står bag den berømte dokumentar "Super Size Me", om en af episoderne i hans liv. Den og flere andre episoder gør ham til en del af det verdensoms­pændende problem med krænkelser, skriver han i et indlæg.

Når Morgan Spurlock

Krænkelser:

har siddet og læst om de mange krænkelses­sager, som har fældet mand efter mand, har han tænkt på, hvornår han selv skulle stå skoleret, indrømmer han i sit opslag.

Her fortæller han også, at han for ca. otte år siden måtte indgå et forlig med sin assistent, som han plejede at tilkalde ved at råbe sine foretrukne kælenavne "sex pants" og "hot pants" ud i kontorloka­lerne. Han følte selv, at han var vittig, men forstod senere, at han havde nedgjort hende.

»Jeg er en del af problemet. Det er vi alle. Men jeg er også en del af løsningen. Ved at anerkende og åbent indrømme, hvad jeg har gjort for at fremme denne forfærdeli­ge situation, håber jeg, at jeg kan styrke ændringen i mig selv. Vi burde alle finde modet til at indrømme vores fejl,« skriver han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark