Jyllands-Posten

Har rockbrødre­ne sluttet fred?

-

Skal man tro den tidligere Oasis-sanger og nuværende solostjern­e Liam Gallaghers Twitter-konto, nærmer hans årelange strid med storebror Noel Gallagher sig enden.

»Jeg vil gerne ønske glædelig jul til team NG, det har været et godt år, tak for alt, glæder mig til at se dig i morgen,« skriver Liam Gallagher på Twitter.

En fan har spurgt ind til opdatering­en, hvorefter Liam Gallagher tilføjer følgende om forholdet til broderen: »Han har allerede rakt ud«. Og: »Vi er på god fod igen«.

Kort inden en udsolgt koncert i Paris blev den svært populære rockgruppe Oasis opløst. Det skyldtes et korporligt slagsmål mellem bandets hovedkarak­terer: brødrene Noel og Liam Gallagher.

Strid:

Det var i 2009, og siden er luften kun blevet koldere mellem guitariste­n og sangeren, der havde størst succes i sidste halvdel af 1990’erne.

Gennem pressen har parterne sendt verbale lussinger efter hinanden.

»Jeg blev aldrig træt af Oasis – jeg blev træt af ham ...« sagde Noel Gallagher om sin bror efter Oasis’ opløsning.

Noel Gallagher har beskrevet sin lillebror som en landsbytos­se, mens Liam Gallagher tidligere på året sendte følgende svada i sin storebrors retning:

»Nej, han kommer ikke i aften. Han sidder i et af sine virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig store huse og spiser tofu og får en facepeel ...«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark