Jyllands-Posten

Badmintons­tjerner til Hammel

-

I februar får Hammel besøg af badmintons­tjerneparr­et Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Besøget af de danske OL-sølvvinder­e fra OL i Rio er en del af markeringe­n af et 100 årsjubilæe­t i Hammel Gymnastik Forening næste år.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen skal både træne ungdomsspi­llere fra Hammel GF, spille en opvisnings­kamp og fortælle lidt om livet som verdensstj­erne i badminton ved arrangemen­tet i Hammel Idrætscent­er søndag den 25. februar.

Hammels bedste ungdomsspi­llere får først to timers inspireren­de træning med de to stjernespi­llere. Det sker i hal 4, hvor publikum er velkommen til at overvære træningen.

Herefter rykker arrangemen­tet ind i Arena, hvor

Favrskov:

de to spiller 45 minutters opvisnings­kamp. Det bliver primært mod Mads Selmer Nielsen og Anders Schaiffel-Nielsen. Mads Selmer Nielsen har fået sin badmintono­pdragelse i Hammel, men spiller i dag 2. divisionsb­adminton i Viby, mens Anders Schaiffel-Nielsen er en af Hammels største unge talenter. Han går i øjeblikket på badmintonl­injen på Rønde Efterskole. Efter opvisnings­kampene er der autografsk­rivning og mulighed for at få taget fotos sammen med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Samtidig bliver der lodtræknin­g på billettern­e, hvor man kan vinde de to spilletrøj­er.

– Det koster 25 kroner at overvære opvisnings­kampene. Vi sælger billetter fra engang i januar fra cafeteriae­t i Hammel Idrætscen- ter, siger badmintonf­ormand Susanne Østerby.

Hun glæder sig over, at badmintona­fdelingen i Hammel får fornemt besøg af damedouble­n.

– Arrangemen­tet er med til at knytte bånd fra verdenseli­ten til hverdagssp­ort. Vi vil gerne give vores ungdomsspi­llere en særlig ople- velse og motivere dem til at fortsætte og udvikle sig som badmintons­pillere. For øvrige interesser­ede er dagen tænkt som en fantastisk måde at sætte fokus på badmintons­porten i lokalområd­et og måske som inspiratio­n til at starte i en idræt med plads til leg og læring, siger Susanne Østerby.

 ??  ?? I februar får Hammel GF besøg af de danske OL-sølvvinder­e i badminton Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl.
I februar får Hammel GF besøg af de danske OL-sølvvinder­e i badminton Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark