Jyllands-Posten

300 kilo fyrværkeri i kælder blev vekslet til anholdelse­r

-

Natten til tirsdag kl. 02.40 opdagede en borger, at der luskede nogle mænd rundt på parkerings­pladsen ved Jettesvej i Brabrand. Mændende opførte sig mærkeligt, bar papkasser ind fra en trailer, og hver gang der kom en bil, skyndte de sig i dækning. En hundepatru­lje blev sendt til stedet, men kunne ikke umiddelbar­t finde spor af mændene.

Pludselig kom tre mænd dog løbende ud fra en opgang. Da betjentene råbte dem an, stoppede den ene frivilligt, mens de to andre løb videre. En politihund løb efter mændene og ledte betjentene hen til en opgang, hvor en beboer råbte, at der var nogle mænd på vej op ad trappen. Betjentene gik ind i opgangen og anholdt de to mænd.

I kælderrumm­et, hvor mændene havde båret kasser ind, fandt politiet cirka 300 kilo lovligt fyrværkeri, men da mængden oversteg det, man må opbevare privat, blev de sigtet efter fyrværkeri­loven. Traileren viste sig at være stjålet, og da politiet også har en mistanke om, at fyrværkeri­et er stjålet, blev mændene også sigtet for tyveri og for indbrud et ukendt sted. Mændene er henholdsvi­s 18, 21 og 23 år.

Fyrværkeri:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark