Jyllands-Posten

Musikeren Kim Larsen er ramt af prostatakr­æft – aflyser koncerter

-

Kim Larsen & Kjukken aflyser bandets kommende koncerter i januar, februar og marts. Musikeren Kim Larsen fik i december konstatere­t kræft i prostata, oplyser bandet på Facebook. Den 72-årige Kim Larsen er allerede i behandling og har derfor ikke kræfter til vinterkonc­erterne, skriver bandet.

»Jeg undskylder mange gange over for både publikum og arrangører ... Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer,« siger Kim Larsen på Facebook.

Bandet skulle have spillet 24 koncerter i årets første tre måneder. Samtlige koncerter var udsolgt. Den første skulle have fundet sted den 11. januar i Amager Bio i København. Den sidste stod til at finde sted i Greve den 3. marts.

Musik:

Sommerkonc­erterne, som Kim Larsen altså selv regner med at være klar til, begynder i juni.

Billetter til vinterturn­éen refunderes, hvor de er købt, oplyser bandet på Facebook.

Kim Larsen er en af Danmarks bedst kendte og mest succesfuld­e musikere. Både som solist og i forskellig­e bands har han haft succes. Han dukkede først op på musikscene­n i slutningen af 1960’erne med bandet Gasolin’. Kim Larsens seneste album udkom i april sidste år. Albummet ”Øst for Vesterled” blev modtaget med mange rosende ord fra anmelderne.

I Jyllands-Posten fik Kim Larsen, der havde backingban­det Kjukken med på albummet, fem af seks stjerner. Politiken gav albummet fire stjerner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark