Jyllands-Posten

Tyv stjal to biler – og blev fanget ved det tredje forsøg

-

En 37-årig mand havde søndag aften usædvanlig­t travlt med at stjæle biler. Men da han forsøgte at stjæle den tredje bil på Sejrøgade i Aarhus blev han taget på fersk gerning, oplyser Østjylland­s Politi. Kl. 18.30 fik politiet en anmeldelse fra en mand, der havde fået stjålet sin bil på en tankstatio­n ved Ejer Bavnehøj, hvor han kortvarigt havde ladet den stå med nøglerne i. I bilen var hans mobiltelef­on og via findmin-telefon-funktionen kunne han se, at bilen holdt på Dokk1.

Patruljen fandt ganske rig-

Kriminalit­et:

tigt bilen på stedet, men biltyven var der ikke spor af.

Et par timer senere ringede en borger fra Sejrøgade i Aarhus, hvor han sammen med nogle venner havde forhindret en person i at stjæle hans bil, da den holdt kortvarigt i tomgang. De stod i nærheden af bilen, da de pludseligt så en mand sætte sig ind bag rattet. De løb hen til bilen, og bilens ejer nåede at få fat i manden og hive ham ud af bilen i samme øjeblik, han skulle til at køre. Herefter stak biltyven af til fods.

Da politiet kom, gik der ikke længe, inden betjente- ne genkendte biltyven ud fra vidnernes signalemen­t. Han kom gående ad Langelands­gade og forsøgte at stikke af, da han så politiet. Flugten blev kortvarig. Ved afhøring og nærmere undersøgel­ser viste det sig, at manden havde stjålet en tredje bil i Thisted, som han var kørt til tankstatio­nen ved Ejer Bavnehøj med. Da den 37-årige blev visiteret, fandt betjentene en æske chokolade på ham, som han erkendte, han havde stjålet i en Netto. Ud over to biltyverie­r og et forsøg på biltyveri, blev manden også sigtet for butikstyve­riet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark