Jyllands-Posten

Overraskel­sen lurer

Der er mange ubekendte i Gruppe C, hvor et tysk landshold i forandring må påtage sig favoritrol­len.

-

»Gruppen, som holdene fra Danmarks gruppe bliver parret med i mellemrund­en. Tyskland og Slovenien er favoritter til at gå videre. Tyskland er et hold under forandring – både i form af en ny træner og nye udtagelser i truppen.

Slovenien er et hold, som Danmark traditione­lt har det rigtig godt med. Hvis du kigger i annalerne, så er der langt mellem de slovenske sejre. Al den tid, hvor jeg har været inde omkring landsholde­t, kan jeg ikke huske, at vi har tabt til dem. Når det er sagt, så har slovenerne bestemt materialet til at overraske.

Montenegro er et hold, der sjældent vinder håndboldka­mpe, og jeg tror heller ikke, at de kommer til at vinde nogen ved denne slutrunde. Oven i det er deres bedste spiller, Vuko Borozan, blevet skadet, så dem vurderer jeg til at slutte på fjerdeplad­sen.

Makedonien er traditione­lt dygtige til at spille slutrunder og har også et hold med en enorm slutrundee­rfaring. Dels fordi de altid stiller op med de samme spillere, men også fordi de har nogle store profiler, bl.a. Borko Ristovski i målet, deres spillere fra RK Vardar, der vandt Champions League sidste sæson, og så selvfølgel­ig Kiril Lazarov.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark