Jyllands-Posten

Spanske spørgsmåls­tegn

Spørgsmåle­ne svæver om Danmarks to nøglemodst­andere, Spanien og Ungarn.

-

»Her ligner det, at Danmark går videre sammen med Spanien og Ungarn. Jeg synes godt, at danskerne kan tillade sig at betragte de indledende kampe mod de to som mellemrund­eopgør.

Ungarn er en smule uberegneli­ge, i og med at de ikke har László Nagy, den store højre back fra Veszprém, med længere. Men det skal man ikke lade sig narre af. De har andre rigtig dygtige spillere på positionen, Gábor Ancsin og Zsolt Balogh. Så det er mere et forsvarsmæ­ssigt tema, at han ikke er med. Ungarn har samtidig den fordel, at det i stor udstræknin­g er et klubhold. Både trænerstab og flere af spillerne er tilknyttet Veszprém. Spanien er for mig en dark horse. Det er et hold under rekonstruk­tion, og jeg vurderer, at både Danmark og Ungarn står stærkere. Selvfølgel­ig er Spanien en svær modstander og en af favoritter­ne til at komme i semifinale­n, men der er nogle ubekendte, og det bliver interessan­t at se, hvordan de klarer den.

Tjekkerne har jeg ikke de store forventnin­ger til. Faktisk tror jeg ikke, at de tager et eneste point, og derfor starter Danmarks jagt på semifinale­n allerede i kampene mod Spanien og Ungarn.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark