Jyllands-Posten

Svensk sangerinde udgiver album om sexkrænkel­ser

-

» Up/Another round/ Come on and pick me/Because you wanna drag me down/ Beam me up/Take me down/ I’m a victim cause there’s nobody around ...«

Musik:

Sådan lyder en af teksterne på det kommende album, ”Exorcism”, fra den svenske successang­erinde Jenny Wilson, der har en fortid i indiebande­t First Floor Power.

Jenny Wilson beskriver selv albummet som dybt personligt og selvbiogra­fisk. Det handler om hendes egne oplevelser med sexkrænkel­ser.

»Det her er det sværeste, jeg har gjort. På så mange planer,« udtaler hun i en pressemedd­elelse.

Jenny Wilson siger, at hun var i tvivl om, hvor- vidt hun skulle tie eller tale om sine oplevelser. Hun fortæller, at hun ikke havde ord for, hvad der var sket, men at hun at alligevel måtte tale om det.

»Jeg ville genvinde det, som jeg havde tabt. Vaske det bort, som havde gjort mig ondt.«

”Exorcism” udkommer den 23. marts. Men allerede den 26. januar lander førstesing­len ”Rapin”. Og den 15. marts inviterer Jenny Wilson og CPH:DOX til åbningsaft­en på Kunsthal Charlotten­borg under titlen: ”Exorcism – En Aften med Jenny Wilson”. Her vil hun kuratere kortfilm og afholde forpremier­e og lyttesessi­on for ”Exorcism”. Endvidere bliver der minikoncer­t med Jenny Wilson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark