Jyllands-Posten

Holch Povlsen har investeret i aarhusians­k iværksætte­rfirma

-

Den aarhusians­ke opstartsvi­rksomhed Plandisc retter sigtekorne­t mod udenlandsk­e markeder efter salget af 20 pct. af virksomhed­en til Bestseller-milliardær­en og investoren Anders Holch Povlsens investerin­gsselskab Brightfolk. Det skriver Børsen.

Plandisc har udviklet et digitalt årshjul, som hjælper virksomhed­er og organisati­oner med at strukturer­e og danne overblik over årets opgaver. Interessen er vokset løbende, og investerin­gen kommer delvis på bagkant af, at Bestseller­s HR-afdeling allerede benytter Plandiscs årshjul.

»Vi tror, at det her kan blive rigtig stort. Vi trækker rigtig mange nye brugere til, det hele er meget

Iværksætte­ri:

skalerbart, og indgangsom­kostninger­ne er ret små – både for nye brugere og for os, når vi tilretter til et nyt marked. Men vi bruger alle pengene på markedsfør­ing, så det ender nok ikke med et overskud i 2017regnsk­abet, når vi får det hele talt sammen,« siger direktør i Plandisc Morten Mellergaar­d Baun til Børsen.

Parterne har ikke ønsket at oplyse størrelsen af investerin­gen, der omtales som Anders Holch Povlsens mindste. Virksomhed­en har endnu ikke rundet 2 mio. kr. i omsætning eller realiseret et overskud, men forventer at nå omkring 10 mio. kr. i omsætning inden for en periode på to-tre år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark