Jyllands-Posten

Forældrepa­r står til 94 års fængsel for tortur mod egne børn

-

Et forældrepa­r fra Californie­n, den 57-årige David Turpin og den 49årige Louise Turpin, står til 94 års fængsel, hvis de bliver dømt for anklagerne om bl.a. tortur mod deres egne børn. David Turpin er også sigtet for at have forgrebet sig seksuelt på en af sine døtre.

Parret mistænkes for at holde deres 13 børn i alderen fra 2 til 29 år indespærre­t i familiens hjem i Perris i det sydlige Californie­n i USA. Myndighede­rne sigter parret for bl.a. tortur, misbrug og frihedsber­øvelse. Begge nægter sig skyldig i alle sigtelser mod dem.

Ifølge politiet sad børnene lænket fast i uger og nogle gange måneder ad gangen, uden at de fik lov til at bruge et toilet. De

USA:

fik desuden kun adgang til bad en eller to gange på et år. Parret er også sigtet for ikke at have givet børnene nok mad.

Politiet fik nys om sagen, da det i sidste weekend lykkedes et af børnene – en 17-årig pige – at slippe ud og ringe efter hjælp. Hun var så udmagret, at politiet i første omgang troede, at hun kun var omkring 10 år.

Da betjente ankom til huset søndag, fandt de ifølge politiet i Perris tre af børnene »lænket til deres senge med kæder og hængelåse i mørke og ildelugten­de omgivelser«.

Det er tidligere kommet frem, at familien ikke før har været i politiets eller myndighede­rnes søgelys.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark