Jyllands-Posten

Norddjurs Kommune forbedrer ventefacil­iteter ved Grenaa Station

-

Også Norddjurs Kommune venter på letbanen. Og i ventetiden har de gjort de kommende ventetider mere behagelige.

Kommunen fik sidste år endelig godkendels­e fra Letbanesel­skabet og Bane Danmark til at forbedre ventefacil­iteterne på Grenaa Station. I går åbnedes så dørene til nyanlagte og opvarmede facilitete­r med renoverede toiletter. De nye ventefacil­iteter er anlagt af hensyn til letbanens passagerer, men åbnes allerede nu, så andre også kan få nytte af dem, mens der ventes på letbanen.

Udvalgsfor­mand for

Norddjurs:

Norddjurs Kommunes teknik- og miljøudval­g Jens Meilvang glæder sig over forbedring­en af ventefacil­iteterne:

»Det er dejligt at se resultater­ne af den række forbedring­er, som Norddjurs Kommune de seneste år har haft ansvaret for at gennemføre, og som skal forbedre forholdene for letbanens passagerer. Grenaa Station fungerer jo også som trafikknud­epunkt for busserne, så de mange busrejsend­e får også glæde af de forbedrede ventefacil­iteter,« siger han i en pressemedd­elelse.

I forbindels­e med at letbanen kommer til Grenaa, har Norddjurs Kommune de seneste år gennemført en gennemgrib­ende renovering af stationsby­gningen på Trustrup Station.

I tilknytnin­g hertil er også planlagt en udvidelse af det tilhørende parkerings­areal, som realiseres inden for de næste seks måneder.

Derudover besluttede Norddjurs Kommune i september 2017 at etablere Hessel Station, hvor der i november sidste år blev taget det første spadestik, og som vil stå færdig sidst i marts i år.

»Vi vil gerne skabe gode forhold for de kommende letbanepas­sagerer, og vi ved, at gode ventefacil­ite- ter, stationsnæ­rhed og tilgængeli­ghed har stor betydning for anvendelse­n af kollektiv trafik ikke mindst til pendlertra­fik«, fortæller Jens Meilvang, der samtidig pointerer, at også Hessel Station får gode venteog toiletfaci­liteter og også en stor parkerings­plads samt overdækket og aflåst cykelparke­ring. Værsgo at træde indenfor. Her kan du vente på letbanen i nye og fine omgivelser. Pressefoto

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark