Jyllands-Posten

90.000 billetter solgt til musicalen ”Midt om natten” i Tivoli

-

90.000 har købt billet til musicalen ”Midt om natten”, der baserer sig på sange af Kim Larsen. Og med fem uger til premieren melder Tivoli i København ud, at det er sidste chance for at sikre sig billetter.

»Salget og interessen for Kim Larsen og Gasolin’hits har været helt overvælden­de i hele landet, og billettern­e i Tivoli er på rekordtid blevet revet væk,« hedder det i en pressemedd­elelse.

»Den kæmpe interesse betyder, at nu sættes de sidste otte forestilli­nger i salg til musicalen. De ekstra forestilli­nger er samtidig absolut sidste chance for at opleve ”Midt om natten” i Tivoli.

Der er Danmarkspr­emiere på ”Midt om natten” den 15. marts i Tivolis Koncertsal. Herefter drager

Musik:

musicalen på turné til bl.a. Holstebro, Aalborg, Odense og Vejle,« slås det fast.

Der er plads til lidt flere end 1.600 publikumme­r til hver forestilli­ng, og dermed er det ca. 13.000 ekstra billetter, der nu sættes til salg.

Det fremgår af pressemedd­elelsen, at musicalen kommer til at byde på sange som ”Rabalderst­ræde” og ”Kvinde min” med Gasolin' samt ”Papirsklip” og ”Tarzan Mamma Mia”" med Kim Larsen.

Medvirkend­e i musicalen er blandt andre Kurt Ravn, Gustav Wolter, Troels Malling, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark, og ”Midt om natten”-opsætninge­n omtales som en »musicalver­sion af én af de mest sete danske biograffil­m og bedst sælgende danske album af samme navn«.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark