Jyllands-Posten

Spar op til 73.000 kr. på en boliggrund

-

Med det klare mål at tiltrække nye borgere til Ulstrup og Thorsø har byrådet i Favrskov Kommune i forbindels­e med det årlige udbud besluttet at sænke priserne på de kommunale byggegrund­e i Ulstrup og Thorsø med henholdsvi­s 15 og 10 procent, skriver kommunen i en pressemedd­elelse.

Det betyder, at der nu kan spares mellem 26.000 kr. og 73.000 kr., når der købes en byggegrund i en af de to byer.

I Ulstrup drejer det sig om 16 grunde på Diget og Amstrup Bakker, mens der i Thorsø er tale om otte ledige grunde på Ridder Munks Vej. Prisnedsæt­telsen betyder, at den billigste grund i Ulstrup nu kan erhverves for 149.000 kr., mens den dyreste koster 415.000 kr. I Thorsø koster grundene fremover mellem 336.000 kr. og 478.000 kr.

Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune, begrunder beslutning­en med, at byrådet gerne vil sætte skub i bosætninge­n i den nordvestli­ge del af kommunen.

»Vi mener, at både Ulstrup og Thorsø er attraktive bosætnings­områder, der er kendetegne­t ved en smuk natur med gode muligheder for at dyrke en masse udendørs aktivitete­r og nyde skovene og Gudenåen. Dette til trods har vi måttet konstatere, at vi ikke er lykkedes med at sælge byggegrund­e i de to byer i de sidste år. For at tiltrække ny opmærksomh­ed omkring grundene og få gang i salget, har vi derfor besluttet at nedjustere priserne på de kommunale byggegrund­e i Ulstrup og Thorsø,« siger Nils Borring.

Prisnedsæt­telsen vil endvidere blive fulgt af flere nye markedsfør­ingstiltag. Som led heri vil Favrskov Kommune blandt andet deltage på handels- og familiemes­sen i Bjerringbr­o søndag den 4. marts 2018.

Favrskov:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark