Jyllands-Posten

Snart kan man gå på dinosaurja­gt i nabolaget

-

En brølende tyrannosau­rus rex og en lynhurtig velocirapt­or jagter blandt mange andre dinosaurer skuespille­rne i filmene ”Jurassic Park” og ”Jurassic World”.

Men snart kan rollerne blive vendt om, så fans kan jage fortidsøgl­erne med deres smartphone­s.

I anledning af at den anden film i Jurassic Worldserie­n, ”Fallen Kingdom” har premiere til sommer, har Universal, som står bag serien, slået sig sammen

Spil:

med spilfirmae­t Ludia og udviklet et spil til de mange fans. Spillet hedder ”Jurassic World Alive” og bliver lanceret i løbet af foråret som optakt til ”Fallen Kingdom”.

”Jurassic World Alive” er skabt med forbillede efter ”Pokémon Go”, som havde kæmpe succes da det blev lanceret i 2016.

I ”Jurassic World Alive” skal spillerne jagte dinosaurer og deres dna i en AR-verden, det vil sige en verden, som spillet lægger oven på geografien i den virkelige verden.

I modsætning til ”Pokémon Go” er det ikke dog nødvendigt for en spiller selv at bevæge sig ud, da man kan sende en drone ind i spillet til at hente dna’et.

»Der er helt sikkert et element af opdagelse, men vi ønskede at gøre det lidt mere fleksibelt og sørge for, at man også kan gøre noget hjemmefra,« siger Chris Heatherly, spilchef i Universal, til Mashable.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark