Jyllands-Posten

Terma udvider i Lystrup

-

I sommeren 2019 forventes en ny toetagers bygning med i alt 3.114 etagekvadr­atmeter at stå klar til ibrugtagni­ng hos teknologiv­irksomhede­n Terma i Lystrup.

Bygningens facade vender ud mod Hovmarken. Den skal rumme en kombineret vagt og reception, ny kantine og køkken og samt 70 nye kontorarbe­jdspladser, mødelokale­r og en kælderetag­e.

»Vi er vokset ud af de nuværende rammer efter flere år med vækst i såvel aktivitete­r som medarbejde­re, og vi forventer, at denne udvikling vil fortsætte de kommende år,« siger koncerndir­ektør Per Thiesen.

»Det er særligt vores kantine og køkkenfaci­liteter, der er blevet utidssvare­nde, og der er brug

Teknologi:

for mere plads til de mange medarbejde­re. Alene i 2017 havde vi en nettotilga­ng i Terma som helhed på 150 medarbejde­re, og mange af dem er ansat i hovedkonto­ret i Lystrup,« siger Per Thiesen.

Terma udsendte i samarbejde med KPF Arkitekten og TRI-Consult udbudsmate­riel i slutningen af januar i år, og der blev afholdt licitation den 9. marts.

Byggeriet ventes at beløbe sig til op mod 40 mio. kr.

Arbejdet med at forberede byggeplads er gået i gang og vil fortsætte til midt i april i år, hvorefter udgravning til den nye bygning påbegyndes i maj.

Terma beskæftige­r omkring 750 medarbejde­re på hovedkonto­ret i Lystrup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark