Jyllands-Posten

Badehotell­et får endnu en sæson, men uden en af de bærende roller

-

Uge efter uge har TV 2’s seerhit ”Badehotell­et” fået danskerne til at stimle sammen foran fjernsynet.

Mandag aften rullede det sidste afsnit i femte sæson hen over skærmen. Men det betyder ikke, at det er slut med intriger og dilemmaer for personalet og gæsterne på Andersens badehotel ved Vesterhave­t.

TV 2 har netop offentligg­jort, at serien vender tilbage med en sjette sæson til næste år. Til den tid vil handlingen være spolet seks år frem til sommeren 1939.

»Hotellet ligger der stadig og får stadig besøg af de samme gæster. Ligesom de stuepiger, vi har lært at kende, også vil dukke op igen. Nogle af dem får måske nye opgaver,« siger ”Badehotell­et”s forfattere, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, til TV 2.

Den sjette sæson vil blive optaget til sommer, og forfattern­e holder kortene tæt ind til kroppen. Der vil

Tv-serie:

dog være ændringer på rolleliste­n, rapportere­r BT.

Avisen har været i kontakt med skuespille­ren Rosalinde Mynster, der har fået sit folkelige gennembrud i serien som Fie. I en mail bekræfter hun, at hun tjekker ud fra hotellet i den næste sæson.

»Jeg var meget ung, da ”Badehotell­et” gik i gang, og beslutning­en om ikke at fortsætte bunder udelukkend­e i en følelse af at have fuldbragt en rolle og et kapitel i min karriere. Jeg glæder mig til at følge sæson seks, men fra den anden side af skærmen,« skriver hun til BT.

I en sms til JyllandsPo­sten bekræfter skuespille­ren, at hun »desværre« ikke fortsætter i serien.

”Badehotell­et” har aldrig været anmelderne­s favorit, men serien har slået flere seerrekord­er.

Omkring 1,7 mio. seere fulgte med i seerbraget denne sæson, hvor handlingen foregik i 1932.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark