Jyllands-Posten

Hammel Plast får nye lokaler: Det er godt for humøret

-

Det er slut med at bruge tid på transport mellem to fabrikker, når den familieeje­de virksomhed Hammel Plast A/S samler sin produktion på Frankrigsv­ej i Hammel. I dag har virksomhed­en produktion i lejede lokaler på både Norgesvej og Italiensve­j, men til september bliver det ændret.

Den beslutning glæder de ansatte. Lige nu bruges der en del tid på kørsel mellem fabrikkern­e, og det er besværligt i en travl hverdag, fortæller Anders Rasmussen, som er teknisk chef.

»En ting er, at det er tidsbespar­ende. Men det vil også gøre noget for humøret. Det kan være meget frustreren­de at bruge en halv dag på kørsel, hvis maskinerne driller,« fortæller Anders Rasmussen.

Ud over bedre humør og mere tid kan Hammel Plast A/S, der har omkring 16 ansatte, se frem til at få mere plads hos både lager og produktion.

»Det betyder, at vi kan kaste os over nye opgaver og udvide produktion­en,« forklarer Anders Rasmussen.

Hammel Plast A/S, som er etableret i år 2004, laver bl.a. medicinbeh­oldere, maskindele og hætter til spraydåser, som de sælger til både ind- og udland. Faktisk eksportere­s omkring 70 pct. af firmaets produktion til udlandet – primært til kunder i Skandinavi­en, Tyskland og USA.

Byggeriet af den nye skræddersy­ede fabrik begyndte den 12. februar i år. I september er det indflytnin­gsklart, og herefter vil det tage et par måneder at flytte hele produktion­en, fortæller Anders Rasmussen.

Favrskov:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark