Jyllands-Posten

Thomas Blachman fortsætter i X Factor på TV 2

-

Thomas Blachman fortsætter som en af dommerne i ”X Factor”, når underholdn­ingsprogra­mmet i 2019 vises på TV 2. Det skriver TV 2.

»Der er intet program uden mig. Man kan godt adskille mig fra Danmarks Radio, men man kan ikke adskille mig fra formatet ”X Factor”. TV 2 og DR – de skal have noget indhold, derfor er jeg nok den vigtigste i den lille treenighed,« siger Blachman til TV 2.

DR har sendt ”X Factor” siden 2008. I år viste DR programmet for 11. og sidste gang, da TV 2 har overtaget rettighede­rne. Blachmans gruppe Place on Earth vandt i fredags årets udgave af sangkonkur­rencen.

I den netop overståede sæson var Remee og Sanne Salomonsen de to andre dommere i programmet. Remee har udtalt, at han har fået et tilbud fra TV 2.

»Jeg er blevet spurgt,

Tv-show:

men jeg har ikke svaret. Jeg ville lige over det her (finalen, red.), for det er for svært, når man står midt i det. Der er ikke ét moment, hvor jeg ikke har tænkt på det her i flere måneder.«

Blachman ser frem til at fortsætte i programmet.

»Jeg kan ikke sidde i al evighed og skrive kronikker, men jeg har et talerør her, og det er jeg taknemmeli­g for,« siger Blachman til TV 2.

TV 2’s underholdn­ingsredakt­ør, Dorte Borregaard, kalder Blachman for en unik dommer, der har været med fra begyndelse­n af programmet i Danmark:

»Vi er meget glade for, at han vil fortsætte sin mission med ”X Factor” hos os på TV 2.«

Ida Corr, Soulshock, Cutfather, Lina Rafn, Pernille Rosendahl, Mette Lindberg og Anne Linnet har været andre dommere i programmet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark