Jyllands-Posten

Patient blev stukket i øjet

-

En 70-årig patient på afdeling P2 på det psykiatris­ke hospital i Risskov blev søndag formiddag angrebet af en anden patient med en bordkniv.

Angrebet skete på hospitalet­s gang, hvor det 70årige offer befandt sig i sin kørestol uden for sin stue.

Det skriver TV2 Østjylland.

Hvad der er gået forud for episoden er uvist, men offerets bror fortæller, at han er meget chokeret over hændelsen. »Det er meget voldsomt. Min bror er blevet stukket i øjet af en anden patient. Min bror siger, at overfaldsm­anden sagde, han skulle have stukket begge øjne ud,« udtaler offerets bror.

Psykiatris­k Hospital har

Overfald:

bekræftet formiddage­ns hændelse. Ledende overlæge Merete Bysted på Afdeling P2 på Psykiatris­k Hospital i Risskov ønsker dog ikke at udtale sig yderligere i sagen, end hun har gjort til TV2 Østjylland.

Over for mediet giver hun udtryk for, at hospitalet­s ansatte er dybt berørte og tager sagen alvorligt både i forhold til patienten, der blev overfaldet, og de andre patienter på afdelingen.

»Vi har anmeldt hændelsen til politiet, og vi er også selv ved at undersøge, hvad der præcist skete. Det gør vi altid, når der sker den slags. Så analyserer vi det i detaljer for at drage læring af det,« siger Merete Bysted.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark