Jyllands-Posten

Odder Kommune og Aakær Gods enige om dato for naturtilsy­n

-

Odder Kommune har nu indgivet en konkret dato, 4. og 5. juli, for, hvornår der vil blive foretaget et naturtilsy­n på Aakær Gods. Beskeden kommer, efter godsets ejer har klaget over den første varsling, som bare lød på et tidspunkt i uge 26 eller 27.

Godsejeren advokat Hans Sønderby er glad for, at kommunen nu har varslet naturtilsy­net med en specifik dato.

»Når man bare får et tidsrum, hvor de kan komme når som helst, så bliver man nødt til at stå stand-by døgnet rundt. Det gør en kæmpe forskel at vide, hvornår der kommer nogen. Så vi ser det som en sejr, at kommunen har givet efter og er kommet med et varsel,« siger han.

Fredag d. 22. juni sendte Odder Kommune et brev til godsejer Johan Koed-Jørgensen, hvori der stod, at kommunen ville foretage et naturtilsy­n på hans grund i løbet

Odder:

af de kommende to uger. Johan Koed-Jørgensens advokat Hans Sønderby skrev tilbage til kommunen med en klage over, at tilsynet ikke var varslet i god nok tid.

Han skrev i brevet, at det var et problem for et stort gods ikke at kende til tidspunkte­t. Han bemærkede desuden, at tilsynets timing faldt på et »specielt« tidspunkt, da godsejeren netop har sagsøgt kommunen for 39 mio. kr. i en forbindels­e.

Kommune afviste, at tilsynet havde relation til søgsmålet og skrev, at tilsynet fortsat ville ske.

Sent onsdag indgav Hans Sønderby en stævning til retten for at få tilsynet udskudt.

Odder Kommune har nu sendt et brev til Johan Koed-Jørgensen om, at naturtilsy­net er sat til d. 4. og 5. juli, hvilket er i uge 27 som først varslet. Godsejeren kender nu til den specifikke dato for tilsynet og stiller sig tilfreds med den bestemmels­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark