Jyllands-Posten

Ung kvinde fængslet for at medvirke til voldtægt

-

Torsdag blev en person angiveligt taget til fange, voldtaget og udsat for vold på Djursland.

Østjylland­s Politi har anholdt og sigtet en 24-årig kvinde for medvirken til voldtægt, grov vold og frihedsber­øvelse begået i Allingåbro på Djursland torsdag.

Og fredag eftermidda­g har en dommer ved Retten i Randers bestemt, at kvinden skal varetægtsf­ængsles i sagen. Kvinden nægter sig imidlertid skyldig.

Ifølge stiften.dk, som har været til stede ved retsmødet, drejer sagen sig om et overgreb på en 18-årig kvinde.

Kvinden blev i løbet af fem timer natten til torsdag udsat for vold og overhældt med forskellig­e væsker. Hun blev også truet på livet, lyder det i politiets sigtelse.

Der var fire gerningsmæ­nd - en af dem voldtog ifølge sigtelsen den 18årige.

Ud over den 24-årige kvinde, som altså ifølge politiet var en af de fire, der var til stede ved overgrebet, leder politiet efter tre navngivne mænd.

Af den grund valgte dommeren at lukke dørene til retsmødet, så de øvrige mistænkte ikke har mulighed for at tilpasse deres forklaring­er til den 24-årige kvindes.

Selv om den 24-årige nægtede sig skyldig, så valgte hun ifølge Østjylland­s Politi at acceptere rettens kendelse om varetægtsf­ængsling. Sådan en kendelse kan ellers indbringes for landsrette­n, men det har kvinden valgt ikke at gøre.

Norddjurs:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark