Jyllands-Posten

Sangeren Solange må opgive at være med til at fejre Tivoli

-

Den amerikansk­e kunstner Solange er blevet syg og kommer derfor ikke til at spille i forbindels­e med Tivolis 175-årsjubilæu­m i dag. Det oplyser Tivoli i en pressemedd­elelse. Koncerten var udsolgt, og da afbuddet er kommet så tæt på jubilæet, har Tivoli ikke kunne finde en erstatning.

Tivoli giver pengene tilbage til de personer, der har købt billetter til den udsolgte koncert med Solange.

Tivoli gennemføre­r fortsat resten af jubilæumsp­rogrammet, der fejrer, at det officielt er 175 år siden, at portene blev slået op til forlystels­eshaven midt i København for første gang.

Tivoli skriver i en pressemedd­elelse, at »dagens største events dykker lige ned i jubilæets tema: Hele verden mødes i Tivoli«.

Forlystels­er:

Der er således gallapremi­ere på gæstespill­et med New York City Ballet, der optræder i Tivoli for 10. gang. Kompagniet er blandt verdens bedste og viser et alsidigt program med både klassiske og mere moderne koreografi­er. Arrangemen­tet foregår i Tivolis Koncertsal.

Programmet mønstrer mange koncerter og forestilli­nger, der er gratis for Tivolis gæster.

På selve dagen er der også verdenspre­miere på forlystels­en Tik Tak. Det er en forlystels­e, der med høj fart drejer gæsterne både vertikalt og horisontal­t rundt. Tivoli-Garden markerer fødselsdag­en ved at marchere på Strøget.

»Tivolis jubilæumsp­arade er også fuld af skøn musik af Bent FabriciusB­jerre og Soleima; den kan opleves kl. 17,« skriver Tivoli.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark