Jyllands-Posten

Bircow og Knop lyser over Skagen

-

Skuespille­rne Anders Bircow og Joachim Knop slutter sig til castet, der til august 2019 skal fortælle historie om skagensmal­erne og det skrøbelige ægteskab mellem Marie og P.S. Krøyer. Det fortæller arrangører­ne i en pressemedd­elelse.

”Lyset over Skagen” er en nyopsætnin­g af musicalen, som i 2007 blev en stor succes blandt både anmeldere og publikum. Musicalen fortæller om tiden, da kunstnere søgte til Skagen for at forevige det stærke lys og den storslåede natur i deres malerier.

»Musicalen, der udspiller sig omkring det forrige århundrede­skifte, fortæller gennem fortættede scener og romantiske ballader om trekantsdr­amaet mellem de prominente kunstnere, men også om en periode i kulturhist­orien, som stadig beundres verden over,« lyder det.

Daniel Bohr er tilbage i

Musical:

instruktør­stolen, mens rolleliste­n i 2019 kommer også til at bestå af erfarne musicalkun­stnere som Silke Biranell, Tomas Ambt Kofod, Nicoline Siff Møller, Jesper Lundgaard og Anders Teigen.

”Lyset over Skagen” har premiere den 1. august 2019 i Arena Nord og kommer derefter bl.a. til København, Næstved, Aarhus, Holstebro, Aalborg, Sønderborg, Flensborg, Odense, Vejle, Skive, Aars og Nykøbing Mors.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark