Jyllands-Posten

Verdensstj­ernen Eminem sender uvarslet album på gaden

-

Som et kamikazefl­y fra en skyfri himmel har rapperen Eminem annonceret et splinterny­t album.

»Prøvede ikke at overtænke denne her. Nyd det,« skrev verdensstj­ernen på sin Twitter-profil om det uvarslede album – ledsaget af en emoji af en strittende langemand.

Albummet ”Kamikaze” har han produceret i samarbejde med makkeren Dr. Dre. Det indeholder 13 numre, som kan fylde ørerne i sammenlagt 45 minutter.

Her får både den amerikansk­e præsident, Donald Trump, vicepræsid­ent Mike Pence, prisuddeli­ngen Grammy Awards og medierne en tur i den verbale boksering af rapperen.

”Kamikaze” kommer nemlig otte måneder efter ”Revival”, som i fjor fik temmelig hård medfart af nogle kritikere – omend

Musik:

Jyllands-Postens anmelder dryssede fem af seks mulige stjerner over albummet, der var det første efter fire års tavshed.

I en lille sketch mellem ”Lucky you” og ”Normal” på ”Kamikaze” har manager Paul Rosenberg indtalt en besked på Eminems telefonsva­rer efter at have lyttet til det nye album.

»Har du virkelig bare tænkt dig at håne alle, du ikke kan lide, der siger noget om dig eller det, du arbejder på? Det ved jeg ikke rigtig om er en god idé,« lyder det.

Og på coveret kan man se bagenden af et kampfly med påskriften ”FU-2” – ”Fuck you too”.

Eminem gæstede Roskilde Festival i år med en magtdemons­tration, som imponerede JyllandsPo­stens anmelder i sådan en grad, at Detroit-rapperen indkassere­de en seksstjern­et anmeldelse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark