Jyllands-Posten

17-årig røvet på gaden

-

En 17-årig dreng anmeldte søndag, at han var blevet frarøvet sin mobiltelef­on, da han lørdag nat var på hjem fra byen. Drengen forklarede, at han mellem kl. 3 og 4 stod og ventede på bussen på Klostertor­vet, da fire mænd pludseligt gik hen til ham.

De forlangte at se hans pung, og hvad han ellers havde på sig. Da den 17-årige nægtede, tog den ene fat i armen på ham og gentog truende, at han skulle vise tingene frem.

Den 17-årige viste nu sin tomme pung og sin telefon, og den ene mand tog telefonen og smed pungen væk, inden gruppen stak af fra stedet. De fire mænd beskrives som: A: Udenlandsk af udseende og ca. 180 cm høj, muskuløst bygget. Han var mellem 20-25 år og havde kort, sort hår, der var lidt krøllet på toppen samt fuldskæg. Han var iført grå sweatshirt med "Sniff" skrevet med røde bogstaver.

B: Udenlandsk af udseende, lidt lys i huden og ca. 175-180 cm høj og meget spinkel. Han bedømmes til at være ca. 20 år. Manden havde kort, mørkebrunt hår og var iført sort trøje og joggingbuk­ser.

C: Udenlandsk af udseende, muskuløs og med sort hår.

D: Udenlandsk af udseende og ligeledes muskuløs og med sort hår

Østjylland­s Politi hører gerne fra vidner, der har set episoden. Oplysninge­r kan gives via tlf. 114.

Røveri:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark