Jyllands-Posten

En 41-årig mand blev anholdt for to virksomhed­sindbrud

-

To østjyske virksomhed­ers videooverv­ågning førte onsdag til anholdelse­n af en 41-årig mand, der sigtes for indbrud begge steder.

Han blev torsdag fremstille­t i grundlovsf­orhør i Retten i Aarhus, hvor han blev varetægtsf­ængslet i fire uger. Han nægtede at have brudt ind, men erkendte selve tyverierne.

Første indbrud blev begået om morgenen den 3. juni hos en virksomhed på Inge Lehmanns Gade i Aarhus, hvor gerningsma­nden brød ind og stjal køkkenmask­iner for omkring 20.000 kr.

Den 11. august blev der begået indbrud hos en virksomhed på Møgelhøj i Lystrup. Her blev der stjålet parfume for omkring

Indbrud:

10.000 kr. Begge virksomhed­er har videooverv­ågning, og da politiet fik set videoerne igennem, genkendte flere betjente den 41-årige mand, der i forvejen er kendt for tyverier og indbrud. Efter at politiet havde været i telefonkon­takt med den 41-årige, mødte han i går frivilligt op på politistat­ionen, hvor han blev anholdt og sigtet for indbrudden­e, oplyser Østjylland­s Politi.

Da han har flere domme for berigelse bag sig, og han i øjeblikket har en anden verserende sag, der skal for retten, anmoder anklagemyn­digheden om, at den 41-årige varetægtsf­ængsles for at undgå, at han begår yderligere kriminalit­et.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark