Jyllands-Posten

»Min Audi matcher firmaets grønne produkter«

Erik Boyter, ejer og CEO i WindowMast­er Internatio­nal, har kørt Audi siden 2010. De sidste tre år er det en Audi Q7 plug-in-version. Erik Boyter sælger grønne løsninger til byggeriet. Som en af de eneste i Danmark kører han Audi Q7 e-tron og har som den f

-

»Derfor kører vi fortrinsvi­s Audi og VW, for jeg ser gerne, at bilerne har et højt teknisk niveau, præcis som de produkter, vi leverer,« siger Erik Boyter.

Samtidig skal sælgerne have det godt, for bilen er deres kontor, hvor de skal føle sig veltilpass­e, og det gør man i en Audi, siger han og smiler oprigtigt, når han forklarer om alle finesserne i sin egen Q7 e-tron, der har en fuldt elektrisk rækkevidde på ca. 55 km.

»Ja, bortset fra køling i sæderne, så har den alt, hvad der kan bestilles. Den har til fulde opfyldt mine meget høje forventnin­ger, så derfor har jeg bestilt den nye e-tron, der jo er Audis første fuldt elektriske SUV, der er bygget fra bunden til elektrisk drift. Den glæder jeg mig rigtig meget til at få leveret.« Kun enkelte gange de seneste mange år har Erik Boyter været bilmæssigt utro med en BMW, Volvo og en Mini, men at dømme efter hans massive lovprisnin­g af biler med fire ringe kommer det ikke til at ske igen.

»Audi producerer ganske enkelt fremragend­e produkter, og i Danmark er de gode til at sammensætt­e firmabiler, så de matcher vores medarbejde­res ønsker til privat beskatning og udstyr,« siger han.

Han så gerne, at flere biler i firmaets flåde var hybrider, men lige nu er det meget kostbart for medarbejde­rne at vælge grønt, men det kommer til at ændre sig inden længe.

»Heldigvis har Audi offentligg­jort, at den elektriske omstilling om kort tid også gælder for de mindre modeller. Det begynder i den store klasse, men snart vil mindre Audi-modeller også

 ?? Fotos: Jens Høy ??
Fotos: Jens Høy

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark