Jyllands-Posten

20-årig kastede bøtte ud af bilen – faderen blev anholdt

-

En 20-årig mand fortryder måske, at han mandag eftermidda­g kastede en bøtte med hash ud af bilruden, mens han kørte på Nydamsvej i det nordlige Aarhus.

Kort forinden havde en patrulje, der kom kørende i modsatte retning, lagt mærke til bilen og føreren og vendte derfor om og kørte efter ham. Føreren satte farten op kastede så en bøtte ud af vinduet, oplyser Østjylland­s Politi.

Patruljen valgte at standse for at samle bøtten op, og kunne konstatere, at den var fyldt med hash pakket i små salgsposer. En borger guidede efterfølge­nde patruljen frem til en adresse, hvor den 20-årige fører af bilen, blev anholdt og sigtet for forsøg på salg af stoffer. Han blev også sigtet for kørsel i frakendels­estiden. Betjentene havde dog mistanke om, at der var mere at komme efter på adressen, så de tilkald-

Narko:

te assistance fra en narkohundp­atrulje med henblik på at ransage hjemme hos den 20-årige, der i øjeblikket bor hos sin mor på Vejlby Vænge i Risskov.

Under ransagning­en kom mandens 48-årige far hjem og opførte sig meget aggressivt overfor politiet, der flere gange måtte tale ham til ro. Men det hjalp ikke, og han blev anholdt og sigtet for fornærmeli­g tiltale mod polititjen­estemænd og for at lægge hindring i vejen for politiets arbejde. Faderen ville nemlig ikke have, at politiet åbnede det pengeskab, som narkohunde­ne tydeligt havde interesser­et sig for.

Da skabet blev åbnet fandt man blandt andet et større bundt pengesedle­r og en salgspose, der viste sig at indeholde kokain.

Den 48-årige far blev derfor også sigtet for salg af narkotika.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark