Jyllands-Posten

En tidligere sugardater kæmper for kærlighede­n i ny film

-

Gina Jaqueline Jensen blev kendt af mange danskere, da instruktør­en Sofie Lange og DR3 i 2017 introducer­ede serien ”Gina Jaqueline – en sugardater­s fortælling”. Tv-serien fortæller om den 26-årige kvindes specielle liv, hvor hun sugardater rige og ofte ældre mænd, som til gengæld for hendes selskab giver hende det luksuriøse liv, som hun drømmer om. Det er et liv, som hun selv betragter som ukomplicer­et og frit.

Serien blev en publikumss­ucces. Hvert afsnit blev set af over 300.000 seere, og i 2017 blev det årets næstmest streamede program på DR-TV, og serien modtog samme år prisen Årets Reportages­erie på CPH TV Festival.

Nu bliver serien fulgt op af en biograffil­m, fortæller Pineapple Entertainm­ent, der står bag både tv-serien og filmen.

Dokumentar­filmen ”Gina Jaqueline – midt i en drøm” følger Gina Jaque-

Film:

line Jensen igennem to år – før, under og efter at hun bliver kendt som sugardater og må kæmpe med og for kærlighede­n. For samtidig med at tv-serien blev optaget, blev Gina Jaqueline Jensen forelsket i sin ene sugardaddy.

»Mange vil måske mene, at Gina var fanget, da hun sugardated­e. Sådan så jeg det også selv på et tidspunkt. Men i virkelighe­den oplever jeg, at hun er endnu mere fanget i en fast kærligheds­relation, i et “normalt” parforhold, hvor den, hun er, ikke passer ind, ikke er god nok. For mig er det en problemsti­lling, der vækker stor genklang, også selv om Ginas historie er langtfra gennemsnit­lig,« siger filmens instruktør, Sofie Lange.

Filmen har premiere i de danske biografer den 24. oktober, og den vises senere på året på DR3. Gina Jaqueline Jensen udgav selvbiogra­fien ”Se mig” i august.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark