Jyllands-Posten

Dansk Byggeri kvitterer for erhvervsve­nlighed

-

Repræsenta­nter fra Dansk Byggeri Østjylland og Dansk Byggeri Djursland og Syddjurs Kommune har været samlet til det årlige dialog- og opfølgning­smøde.

Begge parter var særdeles tilfredse med den løbende dialog i løbet af året og var meget tilfredse med Syddjurs Kommunes fremgang til nr. otte på landsplan i Dansk Byggeris årlige analyse af kommunerne­s erhvervsve­nlighed.

»Vi er meget tilfredse med den gode dialog og samarbejde­t med Syddjurs Kommune,« siger Klaus Jakobsen, der er medlem af bestyrelse­n for Dansk Byggeri Østjylland i en pressemedd­elelse.

Og Harald Grønlund, der er formand for lokalforen­ingen på Djursland tilføjer i samme:

»Vi vil igen i år kvittere for et ganske stort anlægsbudg­et og en meget fornuftig udbudspoli­tik, der er med til at skabe arbejdspla­dser og aktivitet i lokalområd­et. Vi kvitterede også for, at Syddjurs sammen med 11 andre kommuner i Business Region Aarhus har sørget for ens fleksible regler for adgang til genbrugspl­adser i hele Østjylland. Næste step er at få etableret et endnu bedre samarbejde med jobcentren­e, nu hvor vi ser, at adgangen til kvalificer­et og kompetent arbejdskra­ft er en af branchens største udfordring­er.«

Syddjurs:

Borgmester Ole Bollesen fik overrakt en værktøjska­sse med forskellig­e redskaber i forhold til byggeog anlægsbran­chens samarbejde med folkeskole­rne. Kassens indhold bringes ind i partnerska­bsaftalen.

Han sætter også stor pris på mødet med Dansk Byggeri og på de positive relationer til erhvervsli­vet.

»Vi kan heldigvis se, at den tætte kontakt til virksomhed­erne i dagligdage­n virker – også når der bliver analyseret på området i Dansk Byggeris analyse af erhvervsve­nlighed. Men vi gør det også for at skabe arbejdspla­dser og uddannelse­smulighede­r for vores borgere. Jeg ser frem til at fortsætte og udbygge de gode relationer mellem kommunen, de lokale bygge- og anlægsvirk­somheder og Dansk Byggeri, siger borgmester­en.

Syddjurs Kommuner og Dansk Byggeri vil nu invitere til håndværker­møde om kommunens kommende anlægsproj­ekter den 12. december.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark