Jyllands-Posten

Ældre kvinde blev "fulgt hjem" efter indkøbstur

-

En 83-årig kvinde var torsdag ved 15-tiden på indkøbstur i Rema1000 på Tielemanns­vej i Hammel.

I butikken tog en ukendt kvinde kontakt til den 83årige, og gjorde hende opmærksom på, at hun havde tabt en 100 kr-seddel. Da sedlen ikke tilhørte den ældre kvinde, gav hun den i stedet til personalet og betalte for sine varer med sit dankort, oplyser Østjylland­s Politi.

Den ældre kvinde gik herefter hjem på sin bopæl, men da hun ville låse døren efter sig, satte en kvinde foden i klemme og tog den ældre kvindes taske fra rollatorku­rven og gennemrode­de den.

Den ældre kvinde havde dog sikret sig, at pungen lå i inderlomme­n på hendes jakke, og hun fik sendt den ukendte kvinde væk fra stedet. Den ældre kvinde mener, at den ukendte kvinde var identisk med kvinden i Rema1000, der havde gjort hente opmærksom på den tabte 100 kr.-seddel. Kvinden beskrives som: Østeuropæi­sk af udseende 30-50 år 160-170 cm høj Almindelig af kropsbygni­ng Lys i huden - sort hår Var iført mørkt tøj og mørk kasket med noget hvidt på Talte et fremmedspr­og Denne sag viser, at det er en rigtig god ide at have sin pung på sig - meget gerne i en inderlomme på jakken, hvor den er svær tilgængeli­g for andre, frem for i en taske, lyder anbefaling­en fra Østjylland­s Politi.

Favrskov:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark