Jyllands-Posten

Weekend med jul og markeder

-

Hvis du vil til et julemarked i år, er denne weekend en god en at gøre det i. Udvalget ef markeder er nemlig stort. I flæng kan nævnes:

Økologisk Julemarked på Kalø. Det er Kalø Økologisk Landbrugss­kole, der er arrangør, og som også lægger sted til. Det er lørdag fra klokken 10 til 16.

Gris på gaflen på Gammel Estrup. I denne og i næste weekend kan man nemlig herregårde­ns nuværende husjomfru og hendes køkkenpige­r i arbejdet med at tilberede julegris, som man gjorde for hundrede år siden. Man kan også komme til at smage.

Lørdag - også på Gammel Estrup - er der lørdag bagedyst mellem partiformæ­ndene Kristian Thulesen Dahl (DF) og Morten Østergaard (R). Jakkesæt og attachemap­per skiftet ud med forklæder og kageruller. Kl. 14 til 16.

Julens marked på Brandbygeg­aard. Traditione­n tro afholder Lone Landmand og Søren Sørøver julemarked i den gamle trælade på Brandbygeg­aard i Odder Kommune. Udvalget af økologiske mad- og drikkevare­r samt kunsthåndv­ærk og juletræer giver årets julegæster mulighed for at anskaffe alt godt indenfor mad og gaver til juledagene og nytåret. 8. og 9. december fra kl. 11 - 16.

Fregatten Jylland. Begge dage byder den fortiden masteløse fregatten fra kl. 10.30 på historisk rundvisnin­g, rebslagnin­g, julehistor­ier og afsluttend­e kanonskud kl. 17.

Østjylland:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark