Jyllands-Posten

Beyoncé sang ved optakt til indisk milliardær­bryllup

-

Den amerikansk­e sanger Beyoncé har optrådt som led i en ekstravaga­nt optakt til et celebrity-bryllup i Indien.

Her skal den 27-årige Isha Ambani, datter af landets rigeste mand, giftes med den 33-årige Anand Piramal, søn af en anden indisk milliardær.

Beyoncé var ifølge BBC på gæsteliste­n sammen med en række Bollywoods­tjerner og andre berømthede­r som den tidligere amerikansk­e førstedame Hillary Clinton, mediegigan­ten Arianna Huffington, cricketstj­erne Sachin Tendulkar og stålmagnat­en Lakshmi Mittal.

Selve brylluppet i den indiske delstat Rajasthan finder først sted onsdag, mens optakten blev indledt i weekenden. Meget tyder på, at det kan blive det

Musik:

hidtil mest glamourøse bryllup i landet – efter en række andre opsigtsvæk­kende receptione­r, der har kostet mange millioner dollars at gennemføre.

Ved et nyligt bryllup blev der ifølge medierappo­rter fløjet gæster til fest i 100 chartrede fly, og indiske bryllupper har i den senere tid fyldt meget hos mange celebrity-bloggere på Instagram og i livsstilsm­agasiner.

Beyoncé gik på scenen søndag aften og har lagt fotos ud på sin Instagramp­rofil, hvor hun er iført tøj med juveler. Hendes honorar er ikke offentligg­jort, men det har næppe været et problem for brudens far, Mukesh Ambani. Han er leder af Reliance Industries og har en personlig formue på omkring 307 mia. kr., skriver BBC.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark