Jyllands-Posten

Rock under åben himmel i Aarhus

-

Musikhuset håber på godt vejr i Aarhus til sommer.

Det har planlagt to store, udendørs koncerter med velkendte rocknavne på plakaten: Den amerikansk­e sanger og guitarist Patti Smith med sit band og nu også den amerikansk­e rockgruppe Band of Horses. Billetsalg­et til Patti Smith den 21. juni er allerede i gang, og lige nu er der solgt 1.500 billetter til koncerten. Der er er 3.500 billetter til salg, men plads til 5.000 publikumme­r, hvis der bliver behov for det. Derefter bliver scenen stående, så indierockb­andet Band of Horses kan spille samme sted den 2. juli. Billettern­e til denne koncert sættes til salg torsdag kl. 10.

Programche­f i Musikhuset Aarhus Mette Kier er glad for at kunne præsentere de to verdensnav­ne i Aarhus, udtalte hun i en pressemedd­elelse onsdag.

»Band of Horses har vist sig langtidsho­ldbare og deres fantastisk­e rock er oplagt til en scene som Musikhuspa­rkens,« siger hun.

Begge har mange profession­elle år på bagen. Patti Smith fik sit musikalske gennembrud i 1975 med debutalbum­met ”Horses”. Hun bevæger sig inden for flere genrer og kan kalde sig både poet, sangskrive­r, sanger, guitarist og billedkuns­tner. Hun fik sin plads i Rock & Roll Hall of Fame i 2007. Koncertern­e kommer formentlig til at finde sted ved Amfiscenen mellem mellem musikhuset og Aros. Pladsen ved Officersby­gningen er en anden mulighed.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark