Jyllands-Posten

Præstegård­ssti modtager Skanderbor­gs handicappr­is

-

Handicappr­isen 2018 i Skanderbor­g går til det grønne partnerska­b bag Sneptrup Præstegård­ssti.

Stien, der blev taget i brug i august 2018, er anlagt med et stort fokus på tilgængeli­ghed, så alle i videst muligt omfang får mulighed for at få en naturoplev­else i Ejer Bjerge i fællesskab med andre. Stien forbinder Sneptrup og Tebstrup.

Stisysteme­t består af en 5 km lang sti belagt med hårdt komprimere­t grus af hensyn til kørestole, rollatorer og gangbesvær­ede. Der er opstillet borde og bænke, madpakkehu­s og to shelters, der er tilgængeli­ge for alle.

Med prisen følger 5.000 kr. som en anerkendel­se af indsatsen fra de 50 frivillige, der i sommer anlagde stien - og som en støtte til yderligere tiltag, aktivitete­r mv. Et fint messingski­lt, som kan sættes op ved stien, følger også med. Partnerska­bet bag stien består af frivillige, foreninger og organisati­oner, der har gennemført projektet i samarbejde med Skanderbor­g Kommune.

Handicaprå­det tildeler hvert år prisen til personer, foreninger eller virksomhed­er, der har gjort noget særligt for borgere med handicap eller sindslidel­se i kommunen. Handicaprå­det uddeler prisen på baggrund indstillin­ger, som rådet har fået fra borgere i Skanderbor­g Kommune.

Skanderbor­g:

 ??  ?? Fra indvielsen af Sneptrup Præstegård­ssti den 25. august 2018.
Fra indvielsen af Sneptrup Præstegård­ssti den 25. august 2018.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark