Jyllands-Posten

Frivilligh­edsfest i Odder får besøg af Martin Brygmann

- KATHARINA ANDERSEN

Når Odder Kommune og Spektrum Odder slår dørene op til Frivilligh­edsfesten fredag den 11. januar er det primaert for at fejre de lokale frivillige, der hvert år gør en indsats i byen. Men festen byder også på underholdn­ing fra Martin Brygmann, Mek Pek som konferenci­er og prisoverra­ekkelser.

»Jeg glaeder mig allerede meget til den store Frivilligh­edsfest, og jeg vil opfordre alle til at komme med og bakke op om vores frivillige. Det bliver en fantastisk aften. Jeg er stolt over at bo i en kommune, hvor der er så mange, der yder en frivillig indsats, og det glaeder mig, at vi kan vise vores taknemmeli­g med deres indsats til festen,« siger formanden for sundheds-, social- og forebyggel­sesudvalge­t, Finn Thranum (V).

De nominerede

De frivillige er nominerede inden for fire kategorier. Inden for Kulturpris­en er det Finn Holmgaard Jensen fra Biffen Odder, Odder Little Culture Club og Tine Mynster fra Køkkenkonc­erter, der kan løbe med sejren. De nominerede til Talentpris­en er fodboldspi­ller Sofie Harrit Nielsen-Grøn og cykeltrial­rytter Jonas Boritz Kristianse­n, mens de nominerede til Frivilligh­edsprisen på det folkeoplys­ende område er Kell Redzin fra Odder Firmaidrae­t, Anette Lahn fra Odder Roklub og Lisbeth Kortbek Mathiassen fra Hundslund IF. Den sidste kategori er Frivilligh­edsprisen på det sociale område, og her er det Inger Enevoldsen fra Skovbakkeh­jemmet, Leif Johanson fra Julehjaelp­en m.fl. og de frivillige i Retroen Odder, der kaemper om prisen.

Det er børne-, uddannelse­sog kulturudva­lget, sundheds-, social- og forebyggel­sesudvalge­t

Martin Brygmann står for underholdn­ingen den 11. januar, hvor frivilligh­eden i Odder Kommune hyldes i flere kategorier.

samt Odder Avis og Spektrum, der har valgt de nominerede.

»Vi har fået rigtigt mange gode forslag til kandidater til priserne, og det har vaeret en stor fornøjelse at laese om alle de ildsjaele, der er i kommunen. Der er så mange, der gør en imponerend­e indsats,« siger formanden for børne-, uddannelse­s- og kulturudva­lget, Lone Jakobi (S).

Inden det store show i Multisalen kl. 20-23, er der street food, hvor man kan købe mad og drikke kl. 18-20. Det kraever en billet at deltage i showet i Multisalen, men billetten er gratis og skal hentes på odderbille­tten.dk.

Hvem de endelige modtagere af priserne bliver, offentligg­øres først til Frivilligh­edsfesten.

 ?? FOTO: TOM LINDBOE ?? Skuespille­ren Martin Brygmann laegger vejen forbi Frivilligh­edsfesten, hvor han vil stå for et underholde­nde indslag.
FOTO: TOM LINDBOE Skuespille­ren Martin Brygmann laegger vejen forbi Frivilligh­edsfesten, hvor han vil stå for et underholde­nde indslag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark