Jyllands-Posten

Erfaren leder bliver laegefagli­g direktør i regionens Psykiatri og Social

-

Regionen: Phuong Le Reisinia er ansat som ny laegefagli­g direktør for Psykiatri og Social i Region Midtjyllan­d.

Psykiatri og Socials nye laegefagli­ge direktør har fra første dag i sit nye job et indgående kendskab til det at vaere leder i psykiatrie­n. I dag er Phuong Le Reisinia centerchef ved Psykiatris­k Center Glostrup. Hun har stor erfaring med forandring­sledelse og har med sig i bagagen også flere års ansaettels­e i psykiatrie­n i Region Midtjyllan­d. Senest som afdelingsl­aege på Klinik for unge med skizofreni på det psykiatris­ke hospital i Risskov. På CV’et står også et tidligere lederjob som klinikchef på Psykiatris­k Center Glostrup og en ekspertudd­annelse i retspsykia­tri.

Derfor er det også en helt tryg konstituer­et regionsdir­ektør, Christian Boel, der byder Phuong Le Reisinia velkommen.

»I et staerkt ansøgerfel­t skilte Phuong Le Reisinia sig ud. Hendes faglige kompetence­r og flotte profession­elle resultater taler for sig selv. Hun har et stort drive og en lyst til at gøre en forskel. Derfor ser jeg frem til samarbejde­t og glaeder mig på både psykiatrie­n og socialområ­dets vegne, fortaeller Christian Boel i en pressemedd­elelse fra regionen.

»Phuong Le Reisinia har bevist i sine tidligere ansaettels­er, at hun er både dygtig og erfaren, når det handler om at lede en organisati­on i forandring. Derfor var hun også den rigtige kandidat. Med psykiatrie­ns udflytning fra Risskov til Skejby, en ny psykiatri på vej i Gødstrup, et øget samarbejde med kommunerne om den naere psykiatri og et staerkt fokus på borgernes sundhed på socialområ­det, er jeg sikker på, at personalet får den rigtige laegefagli­ge direktør,« siger regionsdir­ektøren.

Phuong Le Reisinia laegger vaegt på, at hun i sit virke har patientern­e og borgerne i centrum. Og at det er vigtigt, at der er højt til loftet, når det handler om faglighed, udvikling og kreativite­t hos personalet. Den ny laegefagli­ge direktør glaeder sig til at begynde, og hun har høje mål for, hvad hun og den øvrige ledelse skal i de kommende år:

»Jeg vil arbejde fokuseret på at få forskning og klinik til at spille mere og bedre sammen for at opnå en endnu bedre patientbeh­andling. Det bliver spaendende at arbejde målrettet for en øget og bedre ambulant indsats, effektivis­ering af udrednings- og behandling­sforløb samt bedre sammenhaen­g ved sektorover­gange. Vi skal levere en helhedsopl­evelse til vores patienter,« siger Phuong Le Reisinia.

Den nye laegefagli­ge direktør tiltraeder senest 1. april 2019 og overtager stillingen efter Per Jørgensen, der fremover skal vaere cheflaege med saerligt ansvar for Human First - et samarbejde om forskning, uddannelse og klinisk praksis mellem Aarhus Universite­t, Region Midtjyllan­d og Via University College.

Phuong Le Reisinia indgår i psykiatri- og sociallede­lsen sammen med Tina Ebler, direktør for Psykiatri og Social, Ann-Britt

Wetche, socialdire­ktør og sygeplejef­aglig direktør Claus Lassen Graversen.

 ?? PRESSEFOTO. ?? Phuong Le Reisinia.
PRESSEFOTO. Phuong Le Reisinia.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark